Προγραμματισμένο Δ.Σ. υπάρχει σήμερα στις 15:00 στη Super League, όπου αναμένεται να οριστικοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών.

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταθέσει αίτημα, το οποίο και θα τεθεί σε ψηφοφορία, ώστε το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου κι όχι Κυριακή (24/9).

Ο λόγος είναι ότι η Ένωση θα αγωνίζεται το βράδυ της Πέμπτης 21/9 εκτός έδρας στο Europa League και συγκεκριμένα στην έδρα της Μπράιτον, για την 1η αγωνιστική των ομίλων.

Το αίτημα της ΑΕΚ αναμένεται να “περάσει” και με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί κι ένα δεδικασμένο. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που θα συντρέχουν οι προϋποθέσεις, αρκετά από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος αναμένεται να διεξαχθούν ημέρα Δευτέρα, εφόσον έχουν προηγηθεί ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Σημειώνεται εξάλλου ότι και οι τέσσερις εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, θα αγωνίζονται ημέρα Πέμπτη. Οι τρεις πρώτοι στο Europa League και οι Θεσσαλονικείς στο Conference League.

Όσο για το ποιες θα είναι αυτές οι προϋποθέσεις: να συμφωνήσει ο τηλεοπτικός πάροχος, να μην ακολουθούν αγώνες των εθνικών ομάδων, όπως επίσης να μην ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική ή ματς Κυπέλλου.