Ο Ντανιέλ Ποντένσε έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης (05/09) και γνώρισε την αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, ο Πορτογάλος εξτρέμ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ευγνώμων στους κ.κ. Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενώ δήλωσε έτοιμος να ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο την αγάπη του κόσμου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα αυτή την στιγμή απ’ όταν πήγα στην Αγγλία. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα, αλλά έτσι συνέβη. Είμαι ευγνώμων στους κ.κ. Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη που το έκαναν πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος”, σχολίασε αρχικά.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν: “Ελπίζω να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Να τους προσφέρω χαρά και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές στο Καραϊσκάκης”.

Για το γεγονός ότι είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει κι αν είναι έτοιμος να δείξει και πάλι την αξία του: “Είμαι έτοιμος και θέλω να δείξω μέσα στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και γι’ αυτό το λόγο ήθελα να έρθω εδώ. Για να δείξω και πάλι την ποιότητά μου”.