Ένας δύσκολος μήνας με διαδοχικά παιχνίδια ξεκινά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει αρχίσει την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα κρίσιμο «σταυροδρόμι» μέχρι και την επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει το πλάνο του προκειμένου η ομάδα του να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Αιτολωακαρνανία.
Σήμερα στο Κορωπί αναμένεται να βρεθούν και οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Μλαντένοβιτς, ενώ τα θετικά νέα για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι θα υπολογίζει και στους Αϊτόρ, Τζούριτσιτς οι οποίοι επανήλθαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους και θα βρίσκονται στην αποστολή για την αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής.
Σε ότι αφορά την άμυνα ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα πάει με το δίδυμο Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, καθώς υπάρχει αναμονή για τον Γεντβάι και τον Πάλμερ-Μπράουν με τον Αμερικανό να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας.
Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι οι νίκες σε τέτοια ματς είναι κομβικές τόσο για την ψυχολογία όσο και για την έκβαση του πρωταθλήματος και θέλουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να μπουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτόν τον «μαραθώνιο» αγώνων.
Τέλος σε καλό δρόμο βρίσκεται και η προπώληση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ στις 21/9 με την ώρα της αναμέτρησης (19:45) να αποτελεί «σύμμαχο» στην προσέλευση του κόσμου.