Στη Σεβίλλη αποφάσισε να επιστρέψει ο Σέρχιο Ράμος υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές που με το ζόρι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, παρά το γεγονός πως στα χέρια του είχε προτάσεις από τις Αλ Ιτιχάντ και Γαλατασαράι, οι οποίες άγγιζαν τα 20 και 10.000.000 ευρώ αντίστοιχα.
Ο Ισπανός στόπερ δεν είναι όμως ο μόνος που άκουσε την καρδιά του καθώς πριν από αυτόν άλλοι δύο επέστρεψαν στις ομάδες που τους ανέδειξαν. Ο πρώτος είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Μπενφίκα 13 χρόνια μετά από την αποχώρησή του. Οι “αετοί” της Λισαβόνας ήταν η πρώτη ομάδα του Αργεντίνου στα ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί της.
Μάλιστα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα, ο Ντι Μαρία δεν θέλησε να συζητήσει ποτέ για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.
Το δεύτερο παράδειγμα είναι αυτό του Σάντι Καθόρλα. Ο 38χρονος πλέον μεσοεπιθετικός πήρε την απόφαση να αφήσει την πολη του Κατάρ και την Αλ Σαντ και να επιστρέψει στην Ρεάλ Οβιέδο, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και πλέον αγωνίζεται στη β κατηγορίας της Ισπανίας.