Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, τονίζοντας την ανυπομονησία του να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ναι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Και οι δύο ομάδες ήταν στην Κύπρο την ίδια στιγμή, οπότε έπρεπε να το προχωρήσουμε γρήγορα. Χαίρομαι που έγινε η συμφωνία και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα τώρα», ανέφερε αρχικά για τη μεταγραφή του από τη Ζάλγκιρις στον Ολυμπιακό.

Όσο για την πρώτη προπόνηση με τους Πειραιώτες, είπε: «Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν εκτός για κάποιες εβδομάδες, οπότε ήρθα εδώ, έκανα προπόνηση με βάρη και ατομικό πρόγραμμα. Πιέσαμε πολύ σκληρά. Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι ως τώρα».

Τέλος, σχολίασε το θερμό καλωσόρισμα που δέχτηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Η αγάπη που έχω πάρει ως τώρα στα social media και τα μηνύματα είναι υπέροχα. Είμαι απλά ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θα δώσω στον οργανισμό του Ολυμπιακού και στον κόσμο του την καρδιά και την ψυχή μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».