Με εξαιρετική άμυνα και με ορεξάτους τους Μιλουτίνοφ και Γουίλιαμς-Γκος, ο Ολυμπιακός νίκησε 84-64 το Περιστέρι bwin και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ο Σέρβος σέντερ στάθηκε μετά το ματς στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, ενώ τόνισε πως χάρηκε για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ και μίλησε για την πιθανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς με το Περιστέρι και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Κάναμε ένα εξαιρετικό ματς και νικήσαμε. Φυσικά, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Είμαστε μακριά από το 100%. Χαίρομαι που είδα τον Μουσταφά να γυρνάει, θα χρειαστεί και εκείνος χρόνο. Είναι από τους βασικούς μας παίκτες, πολύ σημαντικός. Για αυτόν χαίρομαι πιο πολύ απόψε. Παίξαμε καλά, ήμασταν καλοί αμυντικά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την εμφάνισή του: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ένιωθα καλά, μου έδωσαν την μπάλα οι συμπαίκτες μου και αξίζουν τα εύσημα. Παίζουμε ως ομάδα, ο καθένας μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτό θα μας βοηθήσει μέσα στη σεζόν».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι εδώ και τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά, για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για το «πρέπει» που υπάρχει στους Πειραιώτες για την κατάκτηση κάθε τίτλου στην Ελλάδα: «Η τελευταία διετία έδειξε πως αυτοί οι παίκτες βελτίωσαν την ομάδα, μαζί με τους προπονητές. Δυστυχώς, χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν τα κενά».

Για τον τελικό του Super Cup και τις επικείμενες «μάχες» με τον Παναθηναϊκό: «Μην υποτιμάμε καμία ομάδα, να τελειώσει ο δεύτερος ημιτελικός και θα δούμε».