Η Λέτσε… ίδρωσε απέναντι στην Τζένοα των δέκα παικτών, ωστόσο πήρε τη σημαντική νίκη 1-0. Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν στο Σαλέρνο οι Σαλερνιτάνα και Φροζινόνε.
«Λύγισε» την Τζένοα 1-0 εντός έδρας και πήρε τους τρεις βαθμούς η Λέτσε, η οποία κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη Serie A, αφού μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι, ψάχνοντας το τρίποντο. Ο Μαρτίν απολύθηκε στο 36′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε από νωρίς τους Γενοβέζους με δέκα παίκτες, κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα για την ομάδα. Η Λέτσε πάντως, τα… χρειάστηκε για να βρει το γκολ της νίκη, το οποίο ήρθε στο 83ο λεπτό χάρη στην «οβίδα» του Ουντίν.

Νωρίτερα, Σαλερνιτάνα και Φροζινόνε ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ με τον Σιμόνε Ρομανιόλι, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Οτσόα για το 0-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52′ με τον Καμπράλ. Ο Καντρέβα έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και ο 25χρονος επιθετικός με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.