Όλα όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ισπανία, για τον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
Αναλυτικά:
«Είναι άλλο επίπεδο. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Οι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Παίζουν πολύ σωστό ποδόσφαιρο. Κανένας σε ολόκληρο το 90λεπτο δεν έκανε κάτι παραπάνω, έκαναν αυτό που πρέπει. Είναι βαριά ήττα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου αλλά ήμασταν μακριά από αυτά τα επίπεδα». 
Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί: «Νικήσαμε και εμείς την Ελλάδα και το Ισραήλ. Καθόμαστε και συζητάμε το επίπεδο αυτής της ομάδας, αυτού του πρωταθλήματος με τους δικούς μας. Δεν μπορούμε. Όταν έχει παίκτες χωρίς αγώνες και χωρίς ομάδα τι περιμένεις; Δεν περιμένεις τίποτα καλύτερο». 
Για το τι πρέπει να αλλάξει για τους Κύπριους: «Αυτά τα λέμε εδώ και χρόνια. Αυτοί είμαστε. Πρέπει να πούμε κάποια πράγματα και να μην βγάζουμε τη γλώσσα μας περίπατο. Δεν πρέπει ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Όταν είμαστε σε αυτή την κατάντια είναι δύσκολο. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα ματς και να παίξουμε με ομάδες που είναι στα μέτρα μας. Αν νομίζουμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε την Ισπανία τότε είμαστε από άλλο πλανήτη. Πρέπει να γίνει μάθημα για εμάς αυτός ο αγώνας και να συνεχίσουμε. Δείτε το Nations League που παίζουμε στα μπαράζ… Θα προσπαθήσουμε στο Nations League που έχουμε αντίπαλους στα μέτρα μας να πετύχουμε κάτι».