Στο 1-1 κόλλησε η Φιορεντίνα μέσα στην έδρα της Φροζινόνε κι ενώ είχε προηγηθεί.
Στο 4ο λεπτό ο Τουράτι είπε όχι σε κοντινή προσπάθεια του Ενζολά ενώ στο 8’ το μακρινό σουτ του Γκονθάλεθ έφυγε ελάχιστα έξω και στο 16’ ο Σοτίλ πλάσαρε πάνω στον Τουράτι εξ επαφής. Στο 18’ ο Μπιράγκι έβγαλε όμορφα στον Ενζολά αλλά ο Παρίζι τον πρόλαβε στη μικρή περιοχή και στο επόμενο λεπτό ο Ντάνκαν σέντραρε από αριστερά και ο Γκονθάλεθ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 0-1.
Στο 23’ ο Ογιόνο πρόλαβε σωτήρια τον Ενζολά ενώ στο 41’ το σουτ του Ντάνκαν πέρασε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό ο Τουράτι έσωσε δύσκολα μετά από μακρινή προσπάθεια του Παρίζι.
Στο 65ο λεπτό ο Τουράτι είπε όχι σε δυνατό σουτ του Μιλένκοβιτς ενώ στο 68’ ήταν η σειρά του Τεράτσιανο να κατεβάσει ρολά μετά από μακρινό σουτ του Ματσιτέλι.
Τελικά στο 70ο λεπτό ο Κάζο σέντραρε από δεξιά και ο Σουλέ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Ρομανιόλι, Μαρκιτσα, Οκόλι, Ογιόνο, Ματσιτέλι, Μπρεσιανίνι (66’ Γκαριτάνο), Μπαρενετσέα (90’ Μπουραμπιά), Μπάεθ (66’ Κάζο), Σεντίρα (82’ Κούνι), Σουλέ (90’ Μοντερίζι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (46’ Καγιόντε), Μποναβεντούρα (71’ Μαντραγκορα), Παρίζι, Μαρτίνες, Μιλένκοβιτς, Ντάνκαν, Αρτούρ (71’ Μπαράκ), Γκονθάλεθ, Σοτίλ (61’ Ικονέ), Ενζολά (81’ Μπελτράν)

ΜΟΝΤΣΑ 0-0 ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Μόντσα και Μπολόνια σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις.
Στο 16ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μότα για οφσάιντ, ενώ στο 30’ ο Σκορούπσκι νίκησε τον Τσιουρία σε τετ α τετ και στο 34’ ο Ντι Γκρεγκόριο πρόλαβε τον Ορζολίνι.
Στο 48ο λεπτό η Μπολόνια είχε ακυρωθέν γκολ (Φέργκιουσον) ενώ στο 73’ η Μόντσα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σαμουέλε Βινιάτο. Στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σαλεμάκερς με 2η κίτρινη κάρτα μέσα σε μερικά λεπτά.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο, Κυριακόπουλος, Καλντιρόλα, Καρμπόνι (67’ Πάμπλο Μαρί), Γκαλιαρντίνι, Πεσίνα, Κολπάνι (78’ Ματσίν), Τσιουρία, Μότα (57’ Βινιάτο), Κολόμπο (78’ Μάριτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (59’ Κοράτσα), Μποϊκέμα, Λυκογιάννης (59’ Κρίστιανσεν), Καλαφιόρι, Αεμπίσερ, Φέργκιουσον, Ελ Αζουζί, Ορζολίνι (59’ Εντόι), Κάρλσον (59’ Σαλεμάκερς), Τσίρκτσε (78’ Φαν Χόιντονκ)