Η Γιουβέντους προερχόταν από μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Λάτσιο αλλά η Σασουόλο την προσγείωσε ανώμαλα. Οι «Neroverdi» κέρδισαν με 4-2 τη «Μεγάλη Κυρία» που υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα.

Στο 4ο λεπτό το όμορφο γυριστό του Ντανίλο πέρασε λίγο έξω ενώ στο 8’ ο ΜακΚένι άνοιξε δεξιά στο Λοκατέλι που σέντραρε αλλά ο Ραμπιό αστόχησες από κοντά.

Κι όμως στο 12’ ο Λοριεντέ έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι έκανε το 1-0 μετά και από τραγική γκάφα του Σέζνι. Στο 16’ το νέο σουτ από τον Μπαϊράμι πέρασε λίγο έξω ενώ στο 21’ ο Κιέζα σέντραρε από αριστερά και ο Βίνια πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1.

Στο 29ο λεπτό το σουτ του Λοκατέλι έξυσε το δοκάρι της Σασουόλο ενώ στο 38’ ο Σέζνι έσωσε εντυπωσίασα μετά από σουτ του Ρουάν. Ωστόσο στο 41’ ο Μπεράρντι με πανέμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 2-1.

Στο 53’ η εκτέλεση φάουλ του Κιέζα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 62’ και ο Λοριεντέ αστόχησε από κοντά. Στο 63’ και το νέο σουτ του Λοριεντέ πέρασε έξω και στο 65’ ο Βλάχοβιτς αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κράνιο.

Η Γιουβέντους δεν τα παράτησε και στο 78’ ο Φατζιόλι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κιέζα με σουτ από το πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Κι όμως στο 82’ ο Σέζνι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Λοριεντέ και ο Πιναμόντι με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-2.

Στο 90ο λεπτό ο Φατζιόλι τροφοδότησε τον Κεν που έπιασε το σουτ αλλά είδε τον Κράνιο να του λέει όχι και στο 90+2’ ο γκολκίπερ της Σασουόλο νίκησε και τον Κιέζα. Μάλιστα στο 90+4′ η Σασουόλο είχε δοκάρι με τον Ντεφρέλ και στο 90+5’ ήρθε και το 4-2 από το ΑΠΙΘΑΝΟ αυτογκόλ του Γκάτι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κράνιο, Τόλιαν, Έρλιτς, Βίνια (90+1’ Φεράρι), Ρουάν (46’ Βίτι), Μπολόκα, Ενρίκε, Μπεράρντι, Μπαϊράμι (85’ Ντεφρέλ), Πιναμόντι, Λοριεντέ (85’ Πέντερσεν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Μιρέτι (46’ Φατζιόλι), ΜακΚένι (60’ Γουεά), Ραμπιό, Κόστιτς (46’ Ίλινγκ), Λοκατέλι (83’ Μίλικ), Βλάχοβιτς (76’ Κεν),  Κιέζα