Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Αλμερία και Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της La Liga, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Στους 10 βαθμούς οι «Νυχτερίδες», παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι με δύο βαθμούς.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Ρομπερτόνε από καλή θέση πέρασε αρκετά εκτός, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Βαλένθια άνοιξε το σκορ. Οι «Νυχτερίδες» έφυγαν στην κόντρα με τον Λόπεθ, ο οποίος έκανε την κούρσα από τα αριστερά, πάτησε περιοχή και με άψογο πλασέ νίκησε τον Μαξιμιάνο για το 0-1.

Στο 24’ ο πορτιέρε των γηπεδούχων είπε όχι στον Αλμέιδα, ενώ στο 31’ και το 35’ ο Μαμαρντασβίλι σταμάτησε τις κεφαλιές των Αρίμπας και Σουάρες αντίστοιχα. Στο 45+1’ η Αλμερία έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Σουάρες σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 57ο λεπτό ο Μαμαρντασβίλι έδιωξε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπερτόνε, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα η κατάληξη ήταν διαφορετική, καθώς ο Αρίμπας με προβολή από κοντά έγραψε το 1-1.

Στην πρώτη τους φάση στο β’ μέρος οι «Νυχτερίδες» πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ.  Ο Λόπεθ με ωραία κάθετη βρήκε τον Γκέρα, ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μαξιμιάνο για το 1-2, ενώ στο 69’ η Αλμερία ισοφάρισε και πάλι. Ο Ακιέμε έκανε το σουτ, με τον Μαμαρντασβίλι να αποκρούει και τον Αρίμπας να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-2. Στο 73’ η κεφαλιά του Ντιακαμπί δεν ανησύχησε τον Μαξιμιάνο και στο 90+10’ ο Ραμαζάνι είδε τον Μαμαρντασβίλι να του λέει όχι.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαξιμιάνο, Ακιεμέ, Γκονσάλες, Μόντες, Τσούμι, Λόπι(62’ Κονέ), Ρομπερτόνε(75’ Μπαμπά), Αρίμπας(85’ Μπαπτιστάο), Εμπάρμπα(46’ Ραμαζάνι), Μελέρο, Σουάρες(75’ Λάζαρο)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Μοσκέρα, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Γκέρα(65’ Γκιγιαμόν), Πεπέλου, Πέρεθ(66’ Αμαλά), Λόπεθ, Αλμέιδα(87’ Γκοζάλμπεθ), Ντούρο(90+7’ Γκονσάλες)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ