Στο 0-0 κόλλησε η Σεβίλλη μέσα στην έδρα της Οσασούνα και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις.

Στο 10ο λεπτό η Σεβίλλη έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς καθώς ο Ράκιτιτς δοκίμασε από μακριά το πόδι του αλλά αστόχησε για λίγο και στο 12’ ο Χορδάν έκοψε σωτήρια το σουτ του Άβιλα.

Στο 17’ ο Ερέρα πρόλαβε τον Μιρ αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Τόρες που σούταρε άστοχα από ιδανικό σημείο και στο 23’ και το σουτ του Οκάμπος πέρασε μόλις έξω. Στο 29’ ο Γκουντέλι πρόλαβε τον Ορόθ και στο 39’ ο Μόχικα σέντραρε από δεξιά αλλά ο Άβιλα πλάσαρε άστοχα από κοντά.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Τορό έξυσε τα δοκάρια της Σεβίλλης ενώ στο 61’ η Οσασούνα είχε δοκάρι με τον Άβιλα και στο 74’ ο Ερέρα έσωσε εντυπωσιακά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χορδάν.

Στο 77ο λεπτό το σουτ του Οκάμπος έξυσε το δοκάρι του Ερέρα και στο 88’ ο Νίλαντ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ραούλ Γκαρσία.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Κρουθ, Μόχικα (68’ Μπάρχα), Νταβίντ Γκαρσία, Κάτενα, Πένια (84’ Αρέσο), Τορό, Ορόθ, Μουνιόθ (68’ Μόι Γκομεθ), Μπούντιμιρ (84’ Ραούλ Γκαρσία), Άβιλα (84’ Ρουμπέν Γκαρσία)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Νάβας, Μπαντέ, Σάλας (76’ Πεδρόσα), Γκουντέλι, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Τόρες (84’ Σο), Χορδάν, Λουκεμπάκιο, Μιρ (70’ Εν Νεσιρί)