Έτοιμος να ξεκινήσει με νίκη την πορεία του στους ομίλους του Europa League είναι ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Φράιμπουργκ.
Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) τη γνώριμη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στη διοργάνωση φέτος, έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι με τους Γερμανούς.
Η Φράιμπουργκ πέρυσι βρισκόταν και πάλι στον όμιλο των Πειραιωτών και είχε επικρατήσει 3-0 στο Φάληρο. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει… τη ρεβάνς φέτος, που είναι εμφανώς βελτιωμένος. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται συμπαγείς και αποτελεσματικοί στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους.
Η γερμανική ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ διατηρεί τον ίδιο κορμό, ενώ η παρουσία του στο τιμόνι εδώ και 12 χρόνια, εγγυάται μια σταθερή αγωνιστική φιλοσοφία. Αν και η πορεία της Φράιμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα δεν είναι πολύ καλή στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτό δεν την καθιστά εύκολο αντίπαλο.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Στα πλάνα του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Ορτέγκα, Ιμπόρα και Μπιέλ, εάν ο Ισπανός επιλέξει να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα, Χέσε, Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπόλου, Σιλντίλια, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κίμπλερ, Χέφλερ, Έγκεσταϊν, Ντόαν, Σαλάϊ, Γκρίφο, Χέλερ.