Η επόμενη μέρα στο άθλημα που περνάει δύσκολες μέρες και τίθεται σε αμφιβολία το μέλλον του και ειδικά το νέο πρωτάθλημα, θα συζητηθεί την Παρασκευή στα γραφεία της ΚΟΠ.
Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία, έστειλε επιστολή στα σωματεία που λάμβαναν μέρος στο περσινό πρωτάθλημα να προσέλθουν για να ανταλλάξουν απόψεις.
Γίνεται αντιληπτό, ότι η ΚΟΠ δεν επιθυμεί για κανένα λόγο να μπει λουκέτο στο άθλημα και επιθυμεί όπως διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2023-24.
Από εκεί και πέρα το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει, ανάλογα με την στάση που θα τηρήσουν Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.
Οι δικές μας πληροφορίες, θέλουν τουλάχιστον την Ανόρθωση να μην μπορεί να αλλάξει την απόφαση της για αναστολή της λειτουργίας του τμήματος αφού δεν έμεινε ούτε ένας παίκτης συν το ότι από εδώ και πέρα δεν μπορεί να βρει παίκτες για να φτιάξει ομάδα.
Αναφορικά με το ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι επίσημα δεν αποφασίστηκε η αποχή της ομάδας, εντούτοις προκύπτει και εδώ πρόβλημα στελέχωσης της ομάδας.
Όσον αφορά την ΚΟΠ και αν θα καταφέρει να δώσει κίνητρα στις ομάδες (εννοείται οικονομικά κίνητρα) ώστε να μπορέσει να διοργανώσει το νέο πρωτάθλημα, είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα.
Φαίνεται πάντως, να είναι κρίσιμες οι στιγμές που περνά το πάλε ποτέ δημοφιλές άθλημα και όσοι είναι κοντά στο Futsal προβλέπουν ότι αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια δεδομένα δεν υπάρχει επόμενη μέρα.
Τα υπόλοιπα, την Παρασκευή στα γραφεία της ομοσπονδίας…