Πάει…να χτυπήσει ρέστα ο Πορτογάλος κόουτς όπως και η ομάδα του. Κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν είναι με το μέρος του ΑΠΟΕΛ και λίγο πολύ θεωρούν την Πάφος FC φαβορί για να νικήσει στο ΓΣΠ, γίνεται στον Αρχάγγελο, μία ειδική προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση με στόχο να ανακάμψει η ομάδα και να καταφέρει να αλλάξει το σκηνικό στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Ο Σα Πίντο, αισθανόμενος πλέον την πίεση που δημιούργησαν οι διαδοχικές αποτυχίες και έχοντας επίγνωση για τη δυναμικότητα του αντίπαλου, καταλήγει στην απόφαση να προβεί σε αλλαγές στην 11άδα αι μάλιστα σε όλες τις γραμμές.
Στην άμυνα επιστρέφει ο Κρέσπο και ενδεχομένως Τσεπάκ. Αντίστοιχα ο Πέτροβιτς αν διατηρηθεί στην 11άδα, αναμένεται να προωθηθεί στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου επιστρέφει και ο Ντάλσιο με καλές πιθανότητες να είναι στην 11άδα.
Ο Γαβριήλ διεκδικεί θέση στην 11άδα, στο ενδεχόμενο που δεν μπορέσει ο Ντογκαλά να αγωνιστεί, ενώ αριστερά στην επίθεση γίνεται σκέψη να προωθηθεί ο Ζέφτε, αν αγωνιστεί αριστερά στην άμυνα ο Τσεπάκ.