Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, ο Άγιαξ απέκτησε έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ τον Μπόρνα Σόσα από τη Στουτγκάρδη.
Και μπορεί ο Κροάτης αμυντικός να συνδύασε το ντεμπούτο του με ασίστ, ωστόσο η μεταγραφή του έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις του συλλόγου, που θα διεξάγει έρευνα!
Ο λόγος; Μία πληροφορία που προέκυψε σήμερα, καθώς όπως αναφέρουν ολλανδικά Μέσα, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, συνδέεται με ιδιωτική εταιρεία του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Σβεν Μίσλιντατ!
Μία σύνδεση η οποία προκαλεί ευλόγως απορίες, ειδικά από τη στιγμη που στο ρόστερ του αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League υπήρχαν ήδη δύο αριστερά μπακ – με το ένα να έχει αποκτηθεί κι αυτό φέτος, έναντι 12,5 εκατ. ευρώ.
Όλα αυτά την ώρα που ο «Αίαντας» έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ η σχέση του Μίσλιντατ με τον προπονητή, Μόρις Στάιν, είναι τουλάχιστον ψυχρή.
Αξίζει δεν να υπενθυμιστεί, πως στη Στουτγκάρδη, από όπου αποκτήθηκε ο Σόσα, εργαζόταν τα προηγούμενα χρόνια ο Γερμανός…