Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Όλες οι ομάδες, ειδικά στο ξεκίνημα της περιόδου τα δίνουν όλα. Η Καρμιώτισσα είναι μια φιλόδοξη ομάδα. Τέτοια παιχνίδια όμως πρέπει να τα κερδίζουμε. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο αλλά δεν επηρεάζει το στόχο μας».

-Τα αγωνιστικά: «Έχουμε θετικά νέα. Κάργας και Γκαρσία έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Ο Αρμπολέδα δεν τα έχει καταφέρει, θα τον δούμε από βδομάδας. Είναι εκτός και ο Παύλος Κορρέα λόγω τιμωρίας. Ο Γκασαμά δεν έχει φτάσει στο 100% της αγωνιστικής κατάστασης, γίνεται μια προσεκτική διαχείριση. Δεν μπαίνει χρονοδιάγραμμα σε τέτοιες περιπτώσεις».

-Για την ενίσχυση: «Δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι, αλλά δεν υπάρχει πίεση για να προκύψει. Υπάρχει και η αγορά των άνεργων ποδοσφαιριστών, είναι κι εκεί αρκετές οι επιλογές. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά».

-Για Κίκο-Σάμπο: «Τα παιδιά έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Αν μέχρι απόψε ή τις επόμενες μέρες προκύψει κάτι που τους αφορά θα το πούμε, αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει εξέλιξη».

-Για τη γενική συνέλευση: «Ο πρόεδρος με τον κ.Πουλλαΐδη έχουν συνεχώς επαφές για όλα τα θέματα που τους αφορούν. Υπάρχει μια διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, δεν έχει παρέλθει η μέρα ακόμη. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

-Αν υπάρχει ενδιαφέρον για Καμαρά: «Δεν έχω κάτι τέτοιο στα υπόψη μου».