Όλα όσα είπε ο Χρίστος Χαραλάμπους, προπονητής της ΑΕΛ, μετά το τέλος του ματς απέναντι στην Ομόνοια για την 4η αγωνιστική.
Οι τοποθετήσεις του:
«Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε ευκαιρίες η Ομόνοια αλλά μετά ισορροπήσαμε. Από τη στιγμή που παίζαμε σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω και δεν πήραμε τη νίκη δεν είμαι ευχαριστημένος».

Στη διάσκεψη τύπου ανέφερε:
«Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα να σκοράραμε και να έμενε με 11 ο αντίπαλος παρά να μείνει με 10 και να χαθεί η ευκαιρία. Βγήκαν παίκτες μπροστά και η Ομόνοια θα μπορούσε να νικήσει το ματς. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορούσε να τελειώσει 2-2 ή 3-3, αλλά δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες το κράτησαν στο 0-0».
Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο Τσέρνιχ: «Δεν μπορώ να μην αναφέρω πως ο Τσέρνιχ αντιμετώπισε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο μόνος επιθετικός ήταν ο Μακρής και αναγκαστικά έπαιξε μπακ. Στο τέλος παίζαμε και εμείς με 10 γιατί δεν μπορούσε να τρέξει ο Άγγελος Ανδρέου».
Για το αν θα προχωρήσει η ΑΕΛ σε νέα μεταγραφή (άνεργου ή δανεικού): «Μόνο αν θα βρεθεί κάτι πολύ καλό αυτές τις 15 μέρες θα προχωρήσουμε σε κάποια νέα μεταγραφή».