Μαζί οι δυο τους, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια, έχουν 350 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση: 187 έχει ο Πορτογάλος, ο οποίος κατέχει και το ρεκόρ σε συμμετοχές, 163 έχει ο Μέσι, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.

Κριστιάνο και Μέσι έχουν βάλει συνολι9κά 270 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα ονόματά τους είναι πάνω πάνω σε αυτή τη λίστα. Ο Ρονάλντο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου πέντε φορές, ενώ ο Αργεντινός τέσσερις.

Και η σεζόν 2023-24 είναι πια ιστορική καθώς κανένας από τους δύο, για πρώτη φορά μετά το 2003, δεν θα είναι παρών στην διοργάνωση!

Για τον Ρονάλντο η καλύτερη σεζόν ήταν το 2013-14. Σημείωσε 17 γκολ σε 11 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα σε όλους του αγώνες εκτός από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Μπάγερν. Κατέκτησε εκείνη την περίοδο τον τίτλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης να νικά στον τελικό της Λισαβόνας την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την περίοδο 2015-16 ο Πορτογάλος το σήκωσε ξανά με 16 γκολ σε 12 παιχνίδια με το χατ τρικ του κόντρα στη Βόλφσμπουργκ να είναι καθοριστικό ώστε η «βασίλισσα» να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Και ο Μέσι, φυσικά, έχει γράψει τη δική του ιστορία στην διοργάνωση έχοντας, μάλιστα, συνήθεια να σκοράρει σε τελικούς. Όπως το έκανε στη Ρώμη το 2009 με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2015 κόντρα στη Γιουβέντους στο Βερολίνο δεν σκόραρε, αλλά έδωσε την ασίστ για το 3-0.