Ο Κώστας Σακκάς με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, τόνισε τους λόγους που τον οδήγησαν στην λύση της συνεργασίας του με τη Δόξα, κάνοντας αναφορά για το «μεγάλο πρόβλημα που δεν είχαμε υπομονή».
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Έφταιξαν διάφορα πράγματα τα οποία ήταν εις γνώσιν μας. Πετύχαμε μεγάλο κατόρθωμα όταν μείναμε κατηγορία πέρσι ενώ ήμασταν στο -11. Έγιναν πολλές αλλαγές και ήταν επιβεβλημένο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αργήσαμε να κάνουμε προσθήκες. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Στελεχώθηκε καλά αλλά κάποιοι είναι ανέτοιμοι. Τα τρία πρώτα ματς μπορούσαμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Ήμασταν άτυχοι σε μερικά πράγματα. Όταν θα μπουν οι νέοι παίκτες μέσα η ομάδα θα τα πάει αρκετά καλά».
Για το ότι δεν υπάρχει υπομονή από τους παράγοντες: «Αυτό ισχύει στην Κύπρο. Όλοι το καταλαβαίνουν πως χρειάζεται χρόνος αλλά οι περισσότεροι δουλεύουν κάτω από πίεση και παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Νομίζω αδικηθήκαμε. Το λέω ξανά, είναι καλή ομάδα και χρειάζεται υπομονή, αλλά πρέπει να δέσουν οι παίκτες. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε αρκετή υπομονή. Είναι δεκτή η απόφαση».