Ο Απόλλωνας έστειλε το SMS για την απόκτηση του Βάργκα.
ANAKOINΩNOYME THN KATAPXHN ΣYMΦΩNIA ME TON OYΓΓPO ΔIEΘNH ΠOΔOΣΦAIPIΣTH KEBIN BAPΓKA.

ΛΙΓΟΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ούγγρο διεθνή ποδοσφαιριστή Κέβιν Βάργκα μέχρι τον Μάιο του 2024 με προοπτική ανανέωσης για ακόμη δύο αγωνιστικές περιόδους.

Ο Κέβιν γεννήθηκε στην Ουγγαρία τον Μάρτιο του 1996 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Debrecen και το 2015 πραγματοποίησε το επίσημο του επαγγελματικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Balmazújváros FC όπου αγωνίστηκε για μιάμιση σεζόν ως δανεικός φτάνοντας συνολικά στις 19 συμμετοχές και σημειώνοντας τρία γκολ. Το υπόλοιπο της σεζόν 2016/2017 αγωνίστηκε στην Cigánd SE όπου συμπλήρωσε οκτώ συμμετοχές.

Ακολούθως, το καλοκαίρι του 2017, επέστρεψε στην Debrecen με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Αύγουστο του 2020 πραγματοποιώντας 113 συμμετοχές πριν πάρει μεταγραφή για την Τουρκική Kasimpasa όπου αγωνίστηκε για ενάμιση αγωνιστική περίοδο συμπληρώνοντας 55 συμμετοχές. Τον Φεβρουάριο του 2022 πήγε ως δανεικός στην Ελβετική Young Boys με την οποία αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2022 πήγε ως ελεύθερος στην Hatayspor με την οποία αγωνίστηκε για μισή σεζόν πραγματοποιώντας 12 συμμετοχές. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023 τον βρήκε στην ομάδα την οποία αναδείχθηκε, Debrecen, με την οποία πρόσθεσε ακόμη 13 συμμετοχές και δύο γκολ.

Τον Ιούνιο του 2018 ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την εθνική Ανδρών της Ουγγαρίας με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 14 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων κι ακολούθως θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.