Σήκωσε το… γάντι η Μπάγερν Μονάχου, λίγες μόνο ώρες μετά τις δηλώσεις με καταγγελτικό χαρακτήρα του συμβούλου δημοσίων σχέσεων του Σαντιό Μανέ.

Ο σύμβουλος του Σενεγαλέζου επιθετικού λοιπόν, Μπακαρί Σισέ, άφησε να εννοηθεί πως πίσω από την απομάκρυνση του 31χρονου άσου από τους Βαυαρούς «κρύβονται» ρατσιστικές συμπεριφορές των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι και τάχθηκαν υπέρ του Γερμανού, Λερόι Σανέ, στο περίφημο περιστατικό των δύο ποδοσφαιριστών, τον περασμένο Μάιο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν άφησαν… αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο Μπακαρί Σισέ, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως όλα αυτά αποτελούν αβάσιμες και ανυπόστατες κατηγορίες.

«Τερματίσαμε το συμβόλαιό μας με τον Σαντιό Μανέ κατόπιν κοινής συμφωνίας. Κατηγορίες περί ρατσισμού, όπως μεταφέρονται πάλι από το περιβάλλον του Σαντιό Μανέ, πάντα ήταν και παραμένουν αβάσιμες εξ αρχής. Ο προπονητής μας, Τόμας Τούχελ, δεν είπε ποτέ στον Σαντιό ότι δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί στους αγώνες.

Η Μπάγερν Μονάχου εκτίμησε τον Σαντιό ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς οι κοινοί μας στόχοι που είχαμε θέσει πριν τη μεταγραφή, δεν έχουν εκπληρωθεί. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στο Σαντιό τα καλύτερα και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Μπάγερν Μονάχου.