Ούτε τώρα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη να κατακτήσει το δεύτερο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά της WTA αφού ηττήθηκε 2-0 από την Κόκο Γκοφ στον τελικό του Ουάσιγκτον Open.
Η Σακ δεν μπόρεσε να πιάσει το επίπεδο των προηγούμενων αγώνων της, έκανε πολλά αβίαστα λάθη σε κρίσιμα σημεία και δεν είχε σταθερότητα στο σερβίς της κάτι που πλήρωσε.
Έτσι, η Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Γκοφ και τη Δευτέρα θα βρεθεί στο Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης πριν ταξιδέψει στο Μόντρεαλ.
Το ματς: Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Γκοφ η οποία με γρήγορα break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0.
Η Σακ κράτησε το σερβίς της και έπειτα έκανε εκείνη με τη σειρά της break για να μειώσει σε 3-2. Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε στην Αμερικανίδα η οποία πήρε τα επόμενα τέσσερα games για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-2.
Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε ιδανικά το δεύτερο σετ με break και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Η Γκοφ απάντησε με το ίδιο νόμισμα, αλλά η Σακ με νέο break πήρε ξανά προβάδισμα με 3-2.
Όπως όμως συνέβη στο πρώτο σετ έτσι και στο δεύτερο η Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει άλλο game και έτσι η Γκοφ με 6-3 έκλεισε το δεύτερο σετ και τον τελικό.