Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από τη Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ αλλά και 4 παίκτες ακόμη, βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Μέσι ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των ηχηρών αποχωρήσεων για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, όμως αναμένεται να υπάρξει και συννέχεια.

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο Νεϊμάρ Τζούνιορ ψάχνεται για να αποχωρήσει από το Παρκ Ντε Πρενς και μάλιστα ήδη κοιτάει προς Βαρκελώνη μεριά, εξαντλώντας τις πιθανότητες για μια επιστροφή στο Καμπ Νου και τη Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως υπάρχουν άλλοι τέσσερις παίκτες των Παριζιάνων που σύντομα μπορεί να πούνε αντίο με το σημαντικότερο όνομα εξ αυτών, να είναι ο Μάρκο Βεράτι.

Ο Ιταλός μέσος θέλει μια νέα εμπειρία στην καριέρα του και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή θα είναι στην Ευρώπη ή τη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Χιλάλ να έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του.

Παράλληλα, στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκονται τόσο ο Ρενάτο Σάντσες όσο και οι Χουάν Μπερνάτ και Ούγκο Εκιτικέ ενώ θυμίζουμε πως έχουν ήδη αποχωρήσει και οι Μάουρο Ικάρντι (Γαλατάσαραϊ), Μπιτσιαμπού (Λειψία) και Εντιμπέ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

Με αυτόν τον τρόπο, είναι πλέον ξεκάθαρο πως η Παρί πάει σε μια ολική εκκαθάριση και ανανέωση του ρόστερ της ενώ μένει να φανεί η κατάληξη της πολύκροτης υπόθεσης του Κιλιάν Εμπαπέ και το αν ο Γάλλος επιθετικός μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ.