Μετά την ήττα από τον Άρη, ο προπονητή της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος και θυμωμένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα στο α’ ημίχρονο. Το είπα στην ανάπαυλά στους παίκτες μου. με τέτοια εμφάνιση είναι αδύνατο να κερδίσεις οποιοδήποτε παιχνίδι. Στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε κάπως, πιέσαμε, ήμασταν στο δεύτερο μισό του αντιπάλου, και πάλι όμως δεχθήκαμε το γκολ από αντεπίθεση αι αυτή ήταν η διαφορά. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Γι’ αυτό είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος και δεν μπορώ να καταλάβω την αλλαγή στην συμπεριφορά της ομάδα μας. Αυτά που είχαμε κόντρα στην Μακάμπι δεν τα είχαμε σήμερα».

Αν θα πάρει αποφάσεις για κάποιους παίκτες μετά από αυτή την εμφάνιση και για την ενίσχυση: «Είναι νωρίς για αποφάσεις, για να αποφασίσω την 11άδα για το επόμενο ματς. Με την εικόνα που είχαμε σήμερα δεν ξέρω αν είναι καλό να κάνω πολλές αλλαγές. Είχα την ίδια ομάδα που λίγα 24ωρα προηγουμένως ήταν πολύ καλή με την Μακάμπι. Είχαμε τον Σάντος και τον Φαράζ εκτός. Ήταν το 1ο ματς, δεν ήταν καλή η αρχή. Πέρσι κερδίσαμε δύο φορές τον Άρη και μετά πήραν το πρωτάθλημα. Εγώ είμαι απογοητευμένος με την συμπεριφορά, για το ότι έχουμε μόνο ήττες εδώ πρέπει να το διορθώσουμε. Όταν παίζεις καλά κερδίζεις ή είναι δύσκολο να χάσεις. Όταν δεν παίζεις καλά, όπως σήμερα, θα χάσεις. Να συγκεντρωθούμε στη δουλειά, να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο γενναίοι. Δεν είχαμε ιδέες και κινήσεις στο πρώτο μέρος».

Για το γεγονός ότι κάθε χρόνο η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και στο τέλος δεν καταφέρνει να το κατακτήσει: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, πλέον θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πέρσι ήμασταν καλοί μέχρι το τελευταίο δίμηνο. Μπορούμε να προετοιμαζόμαστε καλύτερα με ένα ματς την εβδομάδα. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς, χάσαμε και είμαι θυμωμένος. Να διορθώσουμε πολλά, κυρίως την συμπεριφορά. Να γίνουμε πιο δυνατοί, δεν θυμάμαι πότε κρατήσαμε τελευταία φορά το μηδέν στην άμυνα. Βελτίωση σε όλους τους τομείς».