Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουΐς Όλτρα, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Αναλυτικά:
«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας μου, την αντίδραση παρά το γκολ που δεχτήκαμε καθώς αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα ωστόσο στο τέλος θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα αν σκοράραμε το πέναλτι. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Τσισκόφσκι καθώς είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας. Τον στηρίζω απόλυτα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο…Πάμε στο Ισραήλ για την πρόκριση. Περιμένουμε ότι θα υποφέρουμε αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».
«Απόλυτος σεβασμός στον Ρόμπι Κιν…Σίγουρα η Μακάμπι ήταν καλύτερη σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, είχαν ευκαιρία να σκοράρουν αλλά μετά το 0-1 και εμείς είχαμε φάσεις. Ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με το πέναλτι. Επαναλαμβάνω, είναι το φαβορί η Μακάμπι ωστόσο θα πάμε στο Ισραήλ σε μια καυτή έδρα και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας».
Σχετικά με την 11αδα που επέλεξε 
«Όχι δεν μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει για τις επιλογές μου. Το σημαντικό είναι ότι όταν έγιναν οι αλλαγές τόσο ο Φαράζ όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν πολλά. Τώρα πρέπει να αποφασίσω για την 11άδα του επαναληπτικού».