Μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο, μόνο η Μαρσέιγ βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» μετά και το ρεπό της Πέμπτης, επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, εκεί όπου του «παρών» έδωσε και το τελευταίο τους μεταγραφικό απόκτημα, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος μάλιστα έχει δηλωθεί και στη λίστα για τα επικείμενα ματς με τους Μασσαλούς, μαζί με τον Άνταμ Τσέριν.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του για τα δυο ματς με τους «Φωκαείς» την στιγμή που έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την απόκτηση ενός ποιοτικού αμυντικού χαφ, ο οποίος θα προσθέσει ποιότητα αλλά και δυναμική στον άξονα.
Φυσικά το κίνητρο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ομάδα του Μαρθελίνο είναι αρκετά μεγάλο, αφού πέραν της εξασφάλισης των ομίλων του Εuropa League, μια συμμετοχή στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αφενός θα τονώσει το πρεστίζ της ομάδας και αφετέρου θα ενισχύσει κατά πολύ τα ταμεία του συλλόγου, με τους πάντες να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την υπέρβαση.
Είναι δεδομένο ότι το «τριφύλλι» θα ενισχυθεί στη θέση «6» αλλά και σε αυτή του δεξιού μπακ, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου να μην χάνει χρόνο και να έχει ανοικτά τα μέτωπα για την ενίσχυση στις δύο θέσεις, έχοντας ωστόσο ως προτεραιότητα την απόκτηση του αμυντικού μέσου.
Ο «εκλεκτός» έχει εντοπιστεί με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου το κέντρο να «γεμίσει» με έναν έμπειρο και πολύ ποιοτικό χαφ.