Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ισπανία (και όχι μόνο) η κίνηση του προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες να πανηγυρίσει με ακραίο τρόπο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών από τη ρόχα.
Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου ξέφυγε και πάνω στο βάθρο είχε έναν πολύ θερμό εναγκαλισμό με την παίκτρια – θρύλο, Τζένι Ερμόσο την οποία μάλιστα φίλησε στο στόμα, σε μία πράξη που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων εναντίον του!
«Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες.
Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.
Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο σ’ αυτό» ήταν η απάντηση του Ρουμπιάλες στις επικρίσεις.