Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράρει απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μπροστά στην κερκίδα των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι. Και ξαφνικά, ένας οπαδός των «πολιτών» βρίσκεται στην πλάτη του. Τον αγκαλιάζει, πανηγυρίζουν μαζί και γίνεται viral. Το England365 ανακάλυψε ποιος είναι και ήρθε σε επαφή μαζί του, με τον Τέρι Φλάναγκαν να μιλά στον Δημήτρη Μανάκο για την κίνησή του, τον γιο του και την… επικείμενη τιμωρία!

Ο οπαδός-μποξέρ που αγκάλιασε τον Χάαλαντ και έγινε viral, στο England365: «Το έκανα για τον γιο μου – Δεν έχω αποκλειστεί ακόμη από τα γήπεδα!»

Πρόκειται αναμφίβολα για το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία. Ένας οπαδός που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Ένας φίλος της Μάντσεστερ Σίτι που είδε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει μπροστά του και δεν μπορούσε να περιορίσει τη χαρά του.

Έπραξε αυθόρμητα. Αποφάσισε να πηδήξει από την εξέδρα των φίλων των «πολιτών» και να τον αγκαλιάσει. Τόσο γρήγορα και τόσο αυθόρμητα, που δεν έγινε αμέσως αντιληπτός από την ασφάλεια του γηπέδου.

Πρόλαβε να τον αγκαλιάσει, να τον συγχαρεί και να του… μεταφέρει αυτό που ήθελε. Και παράλληλα, πρόλαβε να δεχθεί και την εγκάρδια αγκαλιά του Νορβηγού σούπερ σταρ, που αντέδρασε επίσης αυθόρμητα και δεν τον απομάκρυνε από κοντά του. Ονομάζεται Τέρι Φλάναγκαν, είναι πρώην επαγγελματίας μποξέρ και πρωταθλητής κόσμου.

Ήθελε να συζητήσει για αυτό, ήρθε σε επαφή με τον Δημήτρη Μανάκο και εξήγησε τον λόγο που έκανε μία τέτοια κίνηση, την αγάπη του προς τον Έρλινγκ Χάαλαντ και την αδυναμία του γιου του. Ακόμη και αν αυτή η αγκαλιά, του απαγορεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την είσοδο σε οποιαδήποτε άλλη αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας…

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Τέρι Φλάναγκαν στο England365:

Καλησπέρα σας. Αρχικά θα θέλαμε να μας πείτε μερικά πράγματα για εσάς, ώστε να μπορέσει και ο κόσμος της Ελλάδας να αντιληφθεί ποιος ήταν εκείνος ο… μυστηριώδης άνθρωπος που έκανε την εμφάνισή του στον κόσμο της Premier League.

«Είμαι επαγγελματίας μποξέρ. Ήμουν για την ακρίβεια. Είμαι Άγγλος και έχω κατακτήσει δύο φορές τίτλους, έναν ευρωπαϊκό και έναν στην χώρα μου, το 2014. Πλέον, έχω αποσυρθεί και ασχολούμαι με την προπόνηση νεότερων παιδιών, που θα ήθελαν να ακολουθήσουν το άθλημα.»

Γνωρίζετε πως η κίνησή σας να αγκαλιάσετε τον Έρλινγκ Χάαλαντ προβάλλεται παντού. Πώς αισθάνεστε για αυτό και πολύ δε περισσότερο, πώς σας ήρθε να αντιδράσετε έτσι; Να υποθέσουμε πως ήταν κάτι αυθόρμητο;

«Αυτό ακριβώς. Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Αυτό μου ήρθε να κάνω, δεν μπόρεσα να ελέγξω καθόλου τα συναισθήματά μου. Το σκέφτηκα και το έκανα. Τη μία θυμάμαι να τον βλέπω να σκοράρει με το κεφάλι και την επόμενη να βρίσκομαι στην πλάτη του και να πανηγυρίζουμε.»

Αισθανθήκατε πως ο Χάαλαντ ένιωσε άβολα εκείνη τη στιγμή; Εμείς δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Σας είπε κάτι;

«Όχι, δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ανακουφισμένος, επειδή είχε χάσει μερικές ευκαιρίες, και ζούσε και εκείνος τη στιγμή μαζί μου.  Με αγκάλιασε και αυτός, του άρεσε πιστεύω αυτό που έκανα. Ήθελα να του δείξω πόσο τον αγαπάμε. Και εγώ και η πόλυ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδεθεί με τον κόσμο της ομάδας. Του το έδειξα με τον δικό μου τρόπο.

Το έκανα και για τον γιο μου. Είναι η αδυναμία του. Παίζει μπάλα και θέλει να του μοιάσει. Προσπαθεί να κάνει ό,τι και αυτός, αφήνει το μαλλί του να μακρύνει, κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι το είδωλό του.»

Έχει προκύψει κάποια τιμωρία, κάποιος αποκλεισμός, για αυτή σας την κίνηση από την Premier League;

«Όχι ακόμη, αλλά νομίζω πως θα συμβεί. Και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος για αυτό, περισσότερο για το παιδί μου. Εκείνος θα επηρεαστεί περισσότερο από εμένα, και για αυτό στεναχωριέμαι πολύ. Ελπίζω να δείξουν κατανόηση, διότι δεν το έκανα για να… ενοχλήσω, αλλά για να δείξω πόσο αγαπώ τον παίκτη μας και το ίδιο το πρωτάθλημα.»

Πιστεύετε πως θα αντιδρούσατε με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και αν άλλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 1-0 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ;

«Αγαπάω τη Μάντσεστερ Σίτι. Την έχω ακολουθήσει παντού, σε ολόκληρη τη χώρα, σε όλα της Λίγκες, ακόμη και όταν δεν αγωνιζόμασταν στην Premier League. Νομίζω ότι θα το έκανα και με κάποιον άλλον. Όπως είδατε στο βίντεο, η κίνησή μου προέκυψε από το πάθος μου. Δεν το σκέφτηκαν, δεν μπορούσα καν να σκεφτώ…»