Βιαζόταν να πάει να ξεκουραστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Τζον Ίσνερ στο Λος Κάμπος.
«Είναι φοβερή εμπειρία να παίζω στο Λος Κάμπος», είπε αρχικά ο 25χρονος τενίστας στην on court συνέντευξή του. «Ξέρω ότι στους Μεξικανούς αρέσει να διασκεδάζουν, αλλά βλέπω πολλά παιδιά εδώ, πρέπει να πάνε να κοιμηθούν, είναι αργά!». O αγώνας, βλέπετε, τελείωσε στη 1.14 τοπική ώρα!
Μίλησε και για τον αντίπαλό του στα προημιτελικά, τον Νικολάς Τζάρι. «Είναι καλός παίκτης, με πολλά καλά χτυπήματα. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις, σήμερα ήταν μια άλλη πρόκληση, απέναντι σε έναν ψηλό παίκτη όπως ο Τζον. Έχω κάτι παρόμοιο αύριο και νιώθω τη στήριξη του κοινού, ας συνεχίζουμε να το κάνουμε μαζί».
Όσο για το τι θα κάνει αύριο όταν ξυπνήσει; «Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση».
Σε άλλες δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα αναφέρθηκε και πάλι στον Τζάρι: «Είναι δύσκολος αντίπαλος για τα προημιτελικά. Μπορεί να μην είναι και τόσο ψηλά στην κατάταξη, αλλά έχει πολλά όπλα και το αμυντικό παιχνίδι μου είναι σημαντικό απέναντί του».
Για το σημερινό παιχνίδι είπε: «Αντιμετώπισα έναν παίκτη που σερβίρει καλά και είναι απρόβλεπτος. Είχα αυτοπεποίθηση και υπομονή. Κυριάρχησα και ήμουν ώριμος και ήρεμος στις αποφάσεις που πήρα».

Ο αγώνας με τον Τζάρι θα αρχίσει περίπου 06.30-07.00.