Μετά την ήττα από την Ομόνοια, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε τα ακόλουθα:

«Στο α’ μέρος θα μπορούσαμε να προηγηθούμε 2-0 γιατί ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες. Είναι κρίμα γιατί έπρεπε να πάει διαφορετικά το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια αφοσίωση και πειθαρχία. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα έπαιζε να κυνηγήσει το λάθος μας, έχουν καλούς παίκτες. Κάναμε το  λάθος και όταν δεχθήκαμε το γκολ ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Στην συνέχεια κάναμε αλλαγές, ρισκάραμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παραμένουμε ζωντανοί, είμαστε πρώτοι και είναι σημαντικό να είμαστε πρώτοι και να πηγαίνουμε για δύο αποτελέσματα».

Για το τελευταίο παιχνίδι και το πλεονέκτημα δύο αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική: «Είναι ένας τελικός, αρχίζουμε με ένα πλεονέκτημα λόγω της ισοπαλίας αλλά δεν θα παίξουμε για ισοπαλία αλλά για να νικήσουμε, είμαστε το ΑΠΟΕΛ. Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ και να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Είμαστε οι καλύτεροι στην επίθεση, οι καλύτεροι στην άμυνα, αλλά είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Κάναμε ρεκόρ βαθμών. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια που κάνουν για να φτάσουμε μέχρι εδώ».

Αν το ΑΠΟΕΛ αξίζει το πρωτάθλημα και για τον κόσμο: «Και οι οπαδοί το αξίζουν και όλοι στο ΑΠΟΕΛ το αξίζουν. Μείναμε μαζί και περάσαμε πολλά. Είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, το λένε πολλοί αυτό αλλά εμείς μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Το αξίζουμε περισσότερο και θα το πάρουμε».

Πως θα προετοιμάσετε την ομάδα για τον… τελικό; «Μην ανησυχείτε, θα την προετοιμάσω» .