Ο Άρης ναι μεν προκρίθηκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ ωστόσο, τώρα του…άνοιξε η όρεξη και πάει για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση όμως, περνάει από την Μπρατισλάβα και στη Σλόβαν. Οι πρωταθλητές δεν έχουν εύκολο έργο αλλά οι Σλοβάκοι δεν είναι η ομάδα φόβητρο που δεν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της η «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Παραμένουν ερωτηματικά όσον αφορά την αρχική 11άδα. Δηλαδή αν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν Μπρόρσον, Μπαμπίκα και Γκομίς τότε θα μείνουν έξω οι Σανέ, Μοντνόρ και Στεπίνσι. Αν δεν τα καταφέρει ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, τότε πιθανότατα θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα οι  Μποακί και Καζού αντί Σανέ και Ουρόσεβιτς με τον Γιαγκό να μένει ως κεντρικός αμυντικός. Επιπλέον, αν ο Μπαμπίκα προλάβει τότε στον πάγκο θα μείνει ένας εκ των Μπράουν, Στρούσκι και Ζόκε αλλά δεν αποκλείεται να παίξει και βασικός ο Μοντνόρ.
Έτσι μια πιθανή 11άδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα απαρτίζεται από τους: Βανά, Μποακί (Μπρόρσον), Γιαγκό, Μουσούντα, Καζού, Μπράουν (Μπαμπίκα), Στρούσκι, Ζόκε, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι (Γκομίς).