Ο στόχος και ο σκοπός επιτεύχθηκαν με τη δεύτερη νίκη και ειδικότερα με το εισιτήριο της πρόκρισης.
Η διπλή νίκη απέναντι σε μία υπολογίσιμη αντίπαλο όπως αποδείχθηκε η Βοιβοντίνα δίνουν μεγαλύτερη αξία στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ, μετά από δύο δύσκολες αναμετρήσεις.
Αναφορικά με την αγωνιστική παρουσία και απόδοση στο Νόβι Σαντ, η ομάδα του Σα Πίντο εμφάνισε ξανά κενά διαστήματα με αποκορύφωμα το τελευταίο 20λεπτο του α’ ημιχρόνου όταν ισοφαρίστηκε και κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη και μετά τις αλλαγές του Πορτογάλου προπονητή, έγινε καλύτερη η ομάδα και κατάφερε να ασφαλίσει την πρόκριση όταν ο Εφραίμ ευστόχησε στο πέναλτι.
Γενικότερα, το ΑΠΟΕΛ σαφώς και δικαιούται να πανηγυρίζει την πρόκριση, αλλά συνάμα ο προπονητής του καλείται να διορθώσει τις αδυναμίες που εξακολουθεί να παρουσιάζει η ομάδα του.
Μόνο αν την κάνει καλύτερη θα έχει δικαίωμα να ελπίζει σε επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η συμμετοχή στους ομίλους.
Επόμενος αντίπαλος, η Ντίλα Γκόρι Γεωργίας με το πρώτο ματς  να διεξάγεται εκτός έδρας την ερχόμενη Πέμπτη.
Οι Γεωργιανοί μπορεί να μην φαντάζουν σαν το μεγάλο εμπόδιο αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να γίνει καλύτερη ομάδα για να προκριθεί και να βρεθεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
Είναι θετικό, ότι δικαιούται να ταξιδέψει στη Γεωργία ο Σαρφό όπως επίσης είναι θετικό πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Η αποστολή επιστρέφει ξημερώματα Παρασκευής στην Κύπρο και από το Σάββατο αρχίζει προετοιμασία για το πρώτο ματς με την Ντίλα Γκόρι.