Σπουδαίο διπλό για την Οσασούνα! Η ομάδα από την Παμπλόνα, χάρη σε ένα εντυπωσιακό τέρμα του Νάτσο Βιδάλ στο 90+5’ κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1 κόντρα στη Βαλένθια και να ανέβει στους έξι βαθμούς.

Στο 12ο λεπτό το συρτό σουτ του Γκαγιά δεν ανησύχησε τον Ερέρα, ενώ στο 22’ και έπειτα από παρέμβαση του VAR η Οσασούνα κέρδισε πέναλτι.  Ο Αϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μαμαρντασβίλι για το 0-1. Στο 40’ το σουτ του Πεπέλου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 62’ η κεφαλιά του Ντούρο πέρασε αρκετά εκτός. Στο 71’ οι «Νυχτερίδες» βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Ερέρα είπε όχι στον Αλμέιδα και στην συνέχεια της φάσης ο Ντούρο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Τελικά στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με καρφωτή κεφαλιά του Ντούρο, έπειτα από σέντρα του Γκέρα, ενώ στο 87’ το δυνατό σουτ του Κανός πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της Οσασούνα. Στο 90+1’ ο Ερέρα σταμάτησε εντυπωσιακά τον Γκέρα και στο 90+5’ η Οσασούνα βρήκε γκολ νίκης. Ο Ιμπάνιεθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπούντιμιρ πήρε την κεφαλιά και ο Νάτσο Βιδάλ με ψαλιδάκι νίκησε τον Μαμαρντασβίλι για το τελικό 1-2.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Παουλίστα(75’ Μοσκέρα), Γκαγιά, Κορέια, Τσενκ, Πέρεθ(57’ Φουλκιέ), Λόπεζ(75’ Κανός), Ντιακαμπί(46’ Αλμέιδα), Πεπέλου, Ντούρο,  Γκέρα

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Κρουθ, Ντ. Γκαρσία, Κατένα, Αρέσο, Ιμπάνιεθ, Μουνιόθ, Αϊμάρ(66΄Μοχίκα), Χοσέ Μανουέλ(66’ Μονκαγιόλα), Μπάρχα(46’ Νάτσο Βιδάλ), Ραούλ(75’ Μπούντιμιρ)