Στα ΜΜΕ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ομόνοιας για τη Δανία ενόψει του αγώνα με τη Μίντιλαντ.

-Για το παιχνίδι: «Είναι γεγονός ότι περιμένουμε έναν απαιτητικό αγώνα και δύσκολο κόντρα στη Μίντιλαντ από τη Δανία. Αναμένουμε ότι θα δεχτούμε πίεση, η ομάδα θα προσπαθήσει να βγάλει το παιχνίδι της, με υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο ΓΣΠ».

-Για τον Παναγιώτου: «Δεν είναι κάτι καινούριο. Νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στην περιοχή που έκανε την επέμβαση πρόσφατα. Μπορεί να συμβεί αυτό σε περίοδο αποκατάστασης. Ο παίκτης έμεινε στην Κύπρο, θα ακολουθήσει ένα εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα και θα δούμε πότε θα μπορέσουμε να τον υπολογίζουμε στις υποχρεώσεις της Ομόνοιας».

-Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει: «Δύσκολο να υπάρξει εκτίμηση, ενδεχομένως να έχουμε κοντά στους 100. Θα μάθουμε περισσότερα μόλις ολοκληρωθεί η διάθεση εισιτηρίων στη Δανία. Υπάρχουν αρκετοί Ομονοιάτες που έχουν διευθετήσει και ταξιδεύουν μεμονωμένα».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν θα σχολιάσουμε δημοσιεύματα. Η ομάδα θα κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν υπάρχει κάτι έτοιμο θα εκδώσουμε ανακοίνωση».

Για την πρόσφατη τοποθέτηση του στα Social Media για τους Κύπριους παίκτες: «Αυτή η τοποθέτηση δεν έγινε για τον προγραμματισμό της ομάδας. Η τοποθέτηση αφορά στα συμβάντα στα οποία αναφερόταν. Η τοποθέτηση ήταν αποκλειστικά και μόνο για κάποια λίγα σχόλια στα ΜΚΔ που δεν είναι κριτική. Την κριτική την θέλουμε, όμως κάποια σχόλια δεν αφορούν την καλόπιστη κριτική».