Σύμφωνα με την Equipe, η Ρεάλ είναι έτοιμη να δαπανήσει έως και 200 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί, αρκεί ο Γάλλος σταρ να δηλώσει δημόσια πως θέλει να αφήσει το Παρίσι.
Η Ρεάλ έχει Νο1 στόχο την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο οι μερένγκες δεν βιάζονται. Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι “κομμένος” από τους Παριζιάνους, τη δεδομένη στιγμή δεν υπολογίζεται, ενώ το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη χρονιά.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας είναι πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις του και εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες του Αυγούστου. Η Equipe έχει δώσει μία νέα διάσταση στην υπόθεση.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Ρεάλ είναι πρόθυμη να δαπανήσει από 180 εκατομμύρια έως 200 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσει η… ιστορία και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, υπάρχει ένας ρόλος.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Εμπαπέ πρέπει να δηλώσει δημόσια ότι θέλει να αποχωρήσει από την Παρί. Εάν συμβεί αυτό, τότε η Ρεάλ θα είναι έτοιμη να υποβάλλει και την πρώτη της προσφορά