Είπε αρχικά πράγματα ο προπονητής της Ράκουφ Νταβίντ Σβάργκα και ήταν και ειρωνικός.

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν τον σεβασμό μου. Ο Άρης μας πίεσε και έκανε πολλές ευκαιρίες. Ήθελα να κρατήσουμε λίγο περισσότερο την μπάλα αλλά είχαμε πάθος και θέληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε στην επόμενη φάση. Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Το κλειδί ήταν το γρήγορο τρανζίσιον. Δεν ήταν εύκολο. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Ο τερματοφύλακας μας ήταν σε καλή μέρα και μας κράτησε στις ευκαιρίες του Άρη»
Για το αν ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος ο Άρης από την Καραμπάχ: «Μια πολωνική εφημερίδα έγραψε… arrivederci Άρη Λεμεσού μετά τον πρώτο αγώνα. Εμείς τους καλωσορίζουμε.. Περίμεναν ότι θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι απ’ ότι με την Καραμπάχ. Κάποιοι ξεχνάνε όσα έχουμε πετύχει. Πρέπει να παίζουμε και για τον κόσμο, είναι κάτι σαν σινεμά το παιχνίδι και δεν ξέρω αν αυτό που παρουσίασαν στο πρώτο παιχνίδι τους ενθουσίασε. Θέλουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας αύριο. Χρειάζεται και λίγη τύχη και ελπίζω να την έχουμε».
Το καταληκτικό σχόλιο: «Θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε ο προπονητής του Άρη την τελευταία φορά, επίσης για αυτό που είπε χθες για κάτι που διάβασε σε ΜΜΕ της Πολωνίας, και έγραφε “Arrivederci Άρης Λεμεσού” , χθες είπα bienvenidos Άρη Λεμεσού και σήμερα θέλω να κλείσω με τη λέξη do widzenia που σημαίνει “Αντίο σας”».