Στον ΣΠΟΡ FM 95  μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μεταγραφικά νέα της ομάδα και τα φιλικά τεστ.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του:

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Υπάρχει μια κινητικότητα για τα εισιτήρια διαρκείας, θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό η ομάδα μεγαλώνει».

Για τον Ενζονζί: «Ο Ενζονζί βρίσκεται στην παραλία κάποιας χώρας κάνει διακοπές, αυτοί που τον έχουν δει να μας πουν. Είναι και 1,95 κάπου θα τον είχαμε δει. Δεν θα επιβεβαιώσουμε μεταγραφή ποδοσφαιριστή που δεν έχει υπογράψει.  Όταν κάποιος εγκριθεί από την ομάδα σκάουτινγκ θα έρθει στην Κύπρο. Αυτός δεν είναι στο νησί, όπως αρκετοί μας ανέφεραν. Καλοί ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, αν πως ότι υπάρχει θα είναι ψέματα».

Τα μεταγραφικά νέα: «Θα ενισχυθούμε περισσότερο, ψάχνουμε αμυντικό μέσο και άλλες 2-3 θέσιες. Είμαστε κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Κοιτάζουμε και για ποδοσφαιριστές λίστας β’. Προς το τέλος θα γίνουν κινήσεις για αυτή».

Για την περίπτωση Μελούσο: «Ο Μέλουσο είναι μαζί μας, δεν ανακοινώθηκε έχει περάσει εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις. Εκεί μα άναψαν το πράσινο φως δεν θα βρίσκεται εκτός για το μεγάλο διάστημα όσο εκτιμόταν. Διαφοροποιηθήκαν τα ποσά, θα υπάρχει αλλαγή στη μεταγραφή. Υπάρχει ποιότητα και αξία μεταπώλησης, θα αλλάξουν τα ποσά και τα συμβόλαια. Θα δούμε αναλόγως αν θα τον πάρουμε τον Ιανουάριο, αν θα βρίσκεται στη λίστα της 6ης Οκτωβρίου ή αργότερα τον χειμώνα».

Για πιθανές αποχωρήσεις: «Δεν είναι σωστό να συζητάμε με ποιοι θα φύγουν , μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα αποφασίσουμε ποιοι θα μείνουν. Τότε θα έχουμε αυτή τη λίστα ολοκληρωμένη και θα αποφασίσουμε και για τους ποδοσφαιριστές, να είναι σωστό και γι’ αυτούς».

Για τη μεταγραφή Παπαστυλιανού στη Τζένοα: «Έχουν μείνει λεπτομέρειες, έμειναν κάτι έγγραφα έτσι ώστε να ανακοινωθεί στη νέα του ομάδα. Τα συμβόλαια έχουν συμφωνηθεί όπως και κάποιοι όροι. Περιμένουμε κάποια τελευταία χαρτιά από την FIFA».

Για το φιλικό με Απόλλωνα« Ήμασταν μέτριοι, όμως είχα πει ότι και με τις ομάδες που είχαμε κερδίσει, τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Ήταν το πρώτο φιλικό στην Κύπρο υπό αυτές τις συνθήκες. Και το επόμενο φιλικό με την Δόξα θα είναι προετοιμασία, με την έναρξη να είμαστε πανέτοιμοι».

Για τα ποσά που έχουν δαπανηθεί: «Έχουν γραφεί αρκετά ποσά, δεν είναι οι ακριβείς αριθμοί. Η Πάφος κινείται σε λογικά πλαίσια. Είμαστε μέσα στον προυπολογισμό της χρονιάς, μέσα στα οικονομικά πλαίσια. Ακούγονται κάποιες υπερβολές που δεν ισχύουν, κρατάμε χαμηλούς τόνους, όμως προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα καλύτερη και από την περσινή, Εμείς θα κάνουμε ότι είναι στο χέρι μας για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους».