Συνέχεια στην υπόθεση Κένεντι, που εν τέλει δεν θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακόδίνει η «AS», τονίζοντας ο Βραζιλιάνος «κόπηκε» επειδή είναι υπέρβαρος.

«Η τελευταία μέρα του Ιούλη δεν ήταν η καλύτερη, η πιο τυχερή στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στη βόμβα της απόλυσης του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Φραν Σάντσεθ, προστέθηκε και η άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τον Ρόμπερτ Κένεντι, παρότι εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα με κάποιους οπαδούς να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι: «Αφού πέρασε τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο ελληνικός σύλλογος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη φυσική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Όπως μάθαμε, συγκεκριμένα, ο παίκτης ήταν υπέρβαρος και αμφισβητήθηκε η ικανότητά του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ακόμα κι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά που τον γνωρίζει από την κοινή τους εποχή στη Γρανάδα, προσπάθησε να μεσολαβήσει ώστε ο σύλλογος να πάρει τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε να τον υπογράψει.

Με αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης θα επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και θα τεθεί υπό τις εντολές του Πάουλο Πεσολάνο, περιμένοντας να βρεθεί άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει ή η Βαγιαδολίδ να εκμεταλλευτεί την αναμφισβήτητη ποιότητα του Βραζιλιάνου».