Στη ρεβάνς της Κροατίας είναι πιθανή η συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, ουσιαστικά προαναγγέλλοντας την απουσία από τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Ο προπονητής της Ένωσης «έδωσε» την είδηση στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού ματς μετά από ερώτηση που δέχθηκε, για ένα θέμα το οποίο θα καθορίσει και την 11άδα της ομάδας του. Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο όλων είναι ο σεβασμός που δείχνουν οι παίκτες του στον αντίπαλο και ξεκαθάρισε ότι η περσινή σεζόν τελείωσε και στην εφετινή σεζόν υπάρχει ένα άλλο νέο όνειρο.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:
-Για το πώς οραματίζεται τη φετινή σεζόν:
«Η ιστορία της περσινής χρονιάς τελείωσε με το Κύπελλο. Πλέον από την πρώτη μέρα συγκεντρωθήκαμε σε αυτό που θα ξεκινήσει από αύριο. Είναι ένα νέο όνειρο για το κλαμπ, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Αυτό που επιθυμούμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί»
-Για την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα:
«Το βλέπουμε αυτό. Είναι πιθανό να τον έχουμε για το δεύτερο παιχνίδι. Περιμένουμε να υπολογίζουμε τον παίκτη για το δεύτερο παιχνίδι»
– Για το ότι θεωρείται από τους Έλληνες δημοσιογράφους ως κύριος πρωταγωνιστής της επιτυχίας της ΑΕΚ:
«Εγώ γενικά μιλάω δύσκολα για τον εαυτό μου. Από την πρώτη μέρα που παίζω ποδόσφαιρο, πίστευα στην ομαδική δουλειά. Πιστεύω στο γκρουπ που προπονώ, μου δίνει ευτυχία. Η επιτυχία μιας ομάδας ξεκινάει από τον φροντιστή και τον οδηγό, μέχρι τους παίκτες που έχουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην επιτυχία»
– Για το αν είναι θετικό ότι το πρώτο ματς της χρονιάς είναι στην OPAP Arena και αν η ΑΕΚ θα πάει με την ίδια φιλοσοφία:
«Μια πρόκριση εξαρτάται από δύο παιχνίδια, οπότε δεν μπορώ να βρω κάποιο πλεονέκτημα. Εμείς πάντα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια, με δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι τη νίκη»
– Ποιο είναι το κλειδί για αυτόν σε αυτά τα ματς:
«Εγώ πιστεύω στη δουλειά. Εμείς έχουμε αρκετό χρονικό διάστημα που ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Το… κλειδί είναι ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στον αντίπαλο»