Συνέντευξη τύπου στο Miejski Stadion ενόψει της αναμέτρησης με την Ράσκοφ παραχώρησε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο προπονητής των πρωταθλητών μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη μέρα που προηγήθηκε τονίζοντας ωστόσο ότι «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» ενώ δεν μπήκε στο…τριπάκι του να θέσει φαβορί κάποια ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις…
«Χάσαμε την προπόνηση και δεν θα έχουμε την αίσθηση του γηπέδου. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να βάλουμε στην άκρη την απογοήτευση και τον θυμό και να το βγάλουμε στο γήπεδο. Όλοι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πεινάμε και θέλουμε να παίξουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα δούμε αύριο. Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Yπόσχομαι πως αύριο οι ποδοσφαιριστές μου θα παλέψουν σαν λιοντάρια.
Δεν αλλάζει κάτι το ότι χάσαμε μια προπόνηση, το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».
Σχετικά με ερώτηση για την 11άδα.
«Δεν θα αλλάξει κάτι στην απόφαση μου καθώς έχω αποφασίσει. Άλλωστε έχω πολλά πλάνα στο μυαλό μου. Δεν έχει να κάνει με τους αρχικούς έντεκα. Είμαι τυχερός που έχω πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση μου».
Για την προπόνηση που δεν έγινε.
«Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές μου καθώς μετά τον επαναληπτικό με την Μπάτε, κάναμε πολύ καλές και κουραστικές προπονήσεις».
Ποια η άποψη του για την Ράκφ.
«Είναι η πρωταθλήτρια Πολωνίας. Την είδαμε πολλές φορές. Είναι πολύ σκληρός αντίπαλος και έχουν απίστευτη βελτίωση. Φυσικά και έχουν τον σεβασμό μας. Θα δούμε στον αγώνα, δεν μου αρέσει να μιλώ πριν το παιχνίδι. Άφησαν πίσω μεγάλες ομάδες στην Πολωνία, άξια πρωταθλήτρια».
Αν βρέθηκε κοντά στην στην Λεχ Πόζναν;
«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Τώρα είμαι προπονητής στον Άρη».

Δηλώσεις Στεπίνσκι:

Το μήνυμα στον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή και τις στιγμές που ζουν μετά και το περσινό πρωτάθλημα.
«
Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο που ταξίδεψε μέχρι εδώ. Είμαι περήφανος που ήρθα με τον Άρη εδώ στην πατρίδα μου. Κάποιοι σε μεγαλύτερη ηλικία φίλη της ομάδα ήρθαν εδώ για μας. Τους ευχαριστούμε…Θέλουμε την βοήθεια τους από την κερκίδα».

Για την επιστροφή του στην Πολωνία.
«Θέλω να κερδίσει ο Άρης. Είμαι περήφανος που είμαι Πολωνός αλλά θέλω να νικήσει η ομάδα μου…ο Άρης»!