Στην ΑΕΛ ολοκληρώνουν την προετοιμασία (αύριο)για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Δόξα. Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στην Περιστερώνα με στόχο την νίκη και να ξεκινήσει  ομάδα με το δεξί το νέο πρωτάθλημα. Ο Χρίστος Χαραλάμπους έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις για την ενδεκάδα, ενώ ένα από τα ερωτήματα είναι για τον επιθετικό κορυφής που θα χρησιμοποιήσει.
Στην ομάδα διαθέσιμος είναι ο Μπεραχίνο ενώ στα φιλικά αγωνίστηκε και ο Μακρής σε θέση σέντερ φορ. Από την άλλη ο Χέντι δεν είναι σίγουρο καν αν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι. Όμως και να προλάβει ο Νιγηριανός δύσκολα θα τον δούμε από την αρχή του παιχνιδιού. Οπόταν ο κύπριος κόουτς μένει με τους Μπεραχίνο και Μακρή ως επιλογές με τον πρώτο να προπονείται κανονικά πλέον έχοντας πάρει όμως ελάχιστα λεπτά στα φιλικά παιχνίδια. Με βάση τα πιο πάνω πιθανότατα στην κορυφή θα δούμε τον Μακρή που είναι έτοιμος στο 100% την δεδομένη στιγμή.
Το μόνο σίγουρο για την ΑΕΛ είναι ότι οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν εντυπωσιακό παρών το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η προπώληση πάει αρκετά καλά αφού πέραν των 900 φίλων της ομάδας έχουν ήδη προαγοράσει το εισιτήριο τους. Πλέον δικαίωμα αγοράς έχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας αφού η πώληση των εισιτηρίων είναι ελεύθερη.