Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της ιστορικής Ένωσης Νέων Παραλιμνίου επιβάλει κινητοποίηση από τους φίλους της.
Ένα παραδοσιακό στέλεχος της ομάδας, ο βετεράνος τερματοφύλακας Δήμος Κωνσταντίνου ανέλαβε δράση.
Η αγάπη του για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι αδιαμφησβήτητη, είναι κάτι παραπάνω από παθολογική και το απέδειξε πολλές φορές.
Για όσους τον γνωρίζουν η πρώτη και η τελευταία κουβέντα του όταν τον συναντούν είναι η Ένωση.
Ένιωσε και ο ίδιος ότι η αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι  και ανέλαβε δράση.
Πήρε τα μπλοκ με τους λαχνούς ενίσχυσης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αξίας 50 ευρώ έκαστος (ο λαχνός) και… ξεπούλησε για χάρη της μεγάλης του αγάπης.
Κατάφερε να κινητοποιήσει ολόκληρο το Παραλίμνι, τις γειτονικές κοινότητες και όχι μόνο. Επιχειρηματίες και όχι μόνο, Ενωσίτες και μη έσπευσαν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους.
Ο Δήμος Κωνσταντίνου μίλησε στο balla.com.cy, εξήγησε από που άρχισε όλο αυτό και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση.
«Αφορμή για να αρχίσει όλο αυτό ήταν μια φωτογραφία του μακαριστού πεθερού μου. Σε μια φωτογραφία απεικονιζόταν με λαχνούς της Ένωσης τους οποίους προμηθευόταν κάθε χρόνο. Αποφάσισα εγώ να αγοράσω έναν λαχνό για εμένα και έναν για τη μνήμη του πεθερού μου. Αγόρασα τους λαχνούς και ρώτησα αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να βοηθήσει.
Αμέσως κινητοποιήθηκε ο κόσμος ανά το παγκύπριο και η συγκίνηση μου ήταν απερίγραπτη. Έκανα και μια ανάρτηση στο ότι ο κόσμος «εντός και εκτός των τειχών του Παραλιμνίου» βοηθάει την προσπάθεια. Φίλοι και άλλων ομάδων είναι στο πλευρό της ομάδας μας μέσω του λαχνού. Επαναλαμβάνω ότι είναι συγκινητική η ανταπόκριση όχι μόνο προς εμένα αλλά γενικότερα. Όλοι νιώθουν ότι είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η βοήθεια τους. Ανέλαβα μόνος αυτή την πρωτοβουλία και το κάνω για την αγάπη μου προς την ΕΝΠ και στη μνήμη του πεθερού μου».

Χρίστος Χρίστου

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ