Προχωράει τις επαφές του ο Ολυμπιακός με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Χόρχε ντε Φρούτος. Μάλιστα, η ομάδα της Βαλένθια έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Βενέτσια και του Ντένις Τσερίσεφ, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Ντε Φρούτος στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Η Λεβάντε είναι ανοιχτή στην παραχώρηση του 26χρονου εξτρέμ, καθώς ο τελευταίος επιθυμεί την μεταγραφή του και δεν θέλει να αγωνιστεί για δεύτερη σερί σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Βαλένθια απέρριψε τα τελευταία εικοσιτετράωρα την πρώτη προσφορά της Ράγιο Βαγιεκάνο ύψους 2.000.000 ευρώ, συν την παραμονή του Χόνι Μοντιέλ, αλλά ο σύλλογος της Μαδρίτης σκοπεύει να επανέλθει με νέα πρόταση, που στην Ιβηρική εκτιμούν πως θα είναι 3.000.000 ευρώ, συν τον Μοντιέλ με ελεύθερη μεταγραφή (η αξία του είναι 2.000.000 ευρώ).

Πέρα από την Ράγιο Βαγιεκάκο, τον Ισπανό εξτρέμ θέλουν επίσης η Χετάφε, η Θέλτα, η Μπέτις και η Γρανάδα, χωρίς όμως να έχουν κάνει για την ώρα επίσημη προσφορά.

Το ποσό που ζητάει η Λεβάντε από τον Ολυμπιακό

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λεβάντε ξεκίνησε τις απαιτήσεις της από τα 8.000.000, στη συνέχεια έπεσε στα 5.000.000 και κατόπιν πίεσης και του Ντε Φρούτος που επιθυμεί την παραχώρηση του, φέρεται να ζητάει 4.500.000 ευρώ.

Ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και εκτιμά ότι μπορεί να ρίξει κι άλλο το παραπάνω ποσό.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ντε Φρούτος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι και τότε η Λεβάντε ζητούσε 14.000.000 για την παραχώρησή του και έπεφτε μέχρι τα 10.000.000 ευρώ.

Όμως, ο υποβιβασμός και τώρα η δεύτερη σερί περίοδο στη δεύτερη κατηγορία έχει κάμψει τις αντιστάσεις της, ενώ στην Ισπανία υπάρχουν δημοσιεύματα που επιμένουν ότι η Λεβάντε έχει ανάγκη από χρήματα και πρέπει να πουλήσει παίκτες για να τακτοποιήσει τα οικονομικά της.

Ο Ντε Φρούτος προέρχεται από μία καλή σεζόν (είχε 46 συμμετοχές, πέντε γκολ και οκτώ ασίστ), είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (26) και δεν είναι τυχαίο που τον διεκδικούν αρκετές ομάδες της La Liga.

Ο Κορδόν συνεχίζει τις επαφές του με τη διοίκηση της Λεβάντε και βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων.