Ένα νέο όνομα φαίνεται ότι έρχεται στη δημοσιότητα για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον έγκριτο, Σάσα Ταβολιέρι.

Όπως αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος οι «πράσινοι» φέρονται να πιέζουν την Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του κεντρικού μέσου, Κάρλος Ροντρίγκες.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του αναφέρει ότι το «τριφύλλι» έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον σύλλογο της Χιλής για δανεισμό του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, ύψους 100 χιλ. ευρώ και με οψιόν αγοράς για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Μοντερέι της πατρίδας του, ενώ το 2017 μετακινήθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ισπανικής Τολέδο. Σε αυτή παρέμεινε για μια σεζόν μέχρι να επιστρέψει στην Μοντερέι η οποία τον πούλησε στην Κρουζ Αζούλ το καλοκαίρι του 2022.

Με τον σύλλογο από τη Χιλή ο Ροντρίγκες έχει καταγράψει 55 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά τέρματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και 44 φορές διεθνής με την εθνικής Μεξικού.