Ο Γιακούμπ Μπράμπετς πιέζει τον Άρη να ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους ωστόσο να έχουν και έτοιμη εναλλακτική λύση. Ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες ώρες οριστικά το θέμα.
Ο Παναθηναϊκός από χθες το βράδυ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τον Γιακούμπ Μπράμπετς και ενώ όλα έδειχναν ότι η υπόθεση θα κλείσει αισίως για τους πράσινους, ο Άρης και ο Θοδωρής Καρυπίδης έκαναν την τελευταία στιγμή πίσω.
Παρόλα αυτά είναι δεδομένο ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά. Ο Μπράμπετς πιέζει την νυν ομάδα του να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, καθώς βλέπει το τριφύλλι σαν μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Ο διεθνής Τσέχος εξιτάρεται με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και γενικότερα στο τοπ επίπεδο.
Την ίδια στιγμή η υπόθεση για τον Άρη μόνο απλή δεν είναι, καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, ο οποίος θα είναι δυσαρεστημένος.
Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης του Μπράμπετς, παίκτη τον οποίο θέλει αρκετά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει ξεχωρίσει από την Ελλάδα. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει και έτοιμο Plan b.
Με λίγα λόγια αν τελικά η υπόθεση του Μπράμπετς δεν προχωρήσει ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει το Plan b, προκειμένου να κλείσει το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα στόπερ, ενόψει και των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Ντνίπρο σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από τώρα.