Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΖ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΖ Νικόλας Κωνσταντίνου.
«Η ομάδα ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και επιστρέφει στην βάση της. Όσον αφορά τα φιλικά, πέρασαν από δοκιμαστικά αρκετοί ποδοσφαιριστές και σίγουρα δεν θα είναι η ίδια με την προετοιμασία. Ήταν και ο λόγος που αρχίσαμε νωρίς. Σίγουρα προβληματίζουν οι βαριές ήττες αλλά παίξαμε με δυνατές και πιο έτοιμες ομάδες»

Γιατί έγινε αυτή η επιλογή αντιπάλων; «Ήταν ομάδες που βρίσκονταν στο ίδιο προπονητικό κέντρο με εμάς και ήταν και επιλογή να γίνουν δυνατά φιλικά».

Για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: «Θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών αρκετά θέματα, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και θα μπουν και νέοι στην ομάδα».

Είστε η μόνη ομάδα που δεν ανακοίνωσε μεταγραφή: «Περιμένουμε να ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά για να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Κάποιες συμφωνίες υπάρχουν αλλά ακόμα δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε επίσημα».

Για τα φιλικά στην Κύπρο: «Την Τρίτη 18 Ιουλίου θα παίξουμε με την ΑΕΛ στο Πελέντρι και θα ακολουθήσουν και άλλα».

Τελικά θα παίξετε στο «Αμμόχωστος»; Είναι οριστικό; «Μας ενημέρωσαν ότι το θέμα έκλεισε οριστικά και περιμένουμε και το γραπτό από την ΚΟΠ. Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα, επιλύθηκε και θα παίζουμε στο «Αμμόχωστος».