Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριους Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν τους γαλάζιους.
Αναλυτικά:
Για τον Βαλμπουενά: «Είναι αλήθεια πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που αξιολογείται από την τεχνική ηγεσία χωρίς την όποια ένδειξη. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες για να δούμε αν θα πάρει επίσημη μορφή και τι θα γίνει με τον ποδοσφαιριστή».
Για τον Πίττα:
«Είναι ξεκάθαρο το σκηνικό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Είναι πλουσιοπάροχο το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και έχει μεταφέρει στους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν τις απαιτήσεις του Απόλλωνα και αν ικανοποιηθούμε πλήρως δεν θα σταθούμε εμπόδιο στη μεταγραφή του Πίττα στο εξωτερικό, ούτε θα του στερήσουμε το όνειρο του. Ήμασταν ξεκάθαροι από την ημέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα πέρσι. Είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο και επαναλαμβάνω ότι αν ικανοποιηθεί στο 100% ο Απόλλων θα πάρει μεταγραφή».
Για τις επόμενες κινήσεις: «Η οποιαδήποτε αποχώρηση μπορεί να διαφοροποιήσει το αρχικό μεταγραφικό πλάνο που αφορά δύο ακραίους επιθετικούς και ένα τερματοφύλακα. Η πρόθεση μας είναι να ενισχύσουμε σε έντονο βαθμό την επιθετική μας γραμμή».
Για το φιλικό και τη νίκη με 5-0: «Ήταν περισσότερο για να ξεφύγουν οι ποδοσφαιριστές από τις διπλές προπονήσεις. Έχουμε ποιότητα. Μας γοήτεψε ο Αμπντουραχίμι όπως και οι υπόλοιποι νεοφερμένοι. Χρειαζόμαστε περεταίρω ενίσχυση για να διεκδικούμε νταμπλ τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος το κατέστησε σαφές σε ποδοσφαιριστές και σε όλους πως στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ντιγκινί έμεινε προληπτικά εκτός από το φιλικό λόγω μιας ενόχλησης. Χαμάς και Αρτυματάς συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα».