Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα φοράει πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Έρικ τεν Χαχ τον ενημέρωσε για την απόφάση να αλλάξει τον ηγέτη της ομάδας.
Ο Άγγλος στόπερ έχει σταματήσει εδώ και καιρό να υπολογίζεται από τον Ολλανδό τεχνικό και ο σύλλογος εμφανίζεται ανεπίσημα να είναι ανοιχτός σε προτάσεις για την παραχώρησή του.
Ο 30χρονος διεθνής δεν δέχθηκε την απόφαση του προπονητή του όπως ήταν φυσικό και δήλωσε «εξαιρετικά απογοητευμένος» από αυτήν την εξέλιξη, σε ένα μακροσκελές μήνυμά του στο Twitter.
Ωστόσο, δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του, υπογραμμίζοντας ότι θα στηρίξει τον διάδοχό του και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όσο θα φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Το μήνυμα του Μαγκουάιρ
«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.
Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.
Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου.
Χάρι».