Ο Κιλιάν Εμπαπέ άφησε πίσω του τη διαμάχη με Παρί για το μέλλον του και επισκέφτηκε το Καμερούν, την πατρίδα του πατέρα του, για ένα τριήμερο ταξίδι αναψυχή, ταξιδεύοντας απευθείας από τις ΗΠΑ όπου παρευρέθηκε στο White Party του Μάικλ Ρούμπιν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρέθηκε στη Γιαουντέ την Πέμπτη και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που τον περίμεναν και τον είδαν για πρώτη φορά από κοντά στον τόπο από τον οποίο κατάγεται. Συνοδευόμενος από τον Γουιλφρίντ Εμπαπέ, ο επιθετικός της Παρί έγινε αντικείμενο θαυμασμού τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας.

Ο Εμπαπέ αναμένεται τα επόμενα χρόνια να κατασκευάσει χώρους αναψυχής και κτίρια κοινωνικού ενδιαφέροντος στο Καμερούν. Σύμφωνα με το Sports Brief, ο 24χρονος διεθνής θα κάνει τουρ στη χώρα κατά τη διάρκεια της παραμονής του για να δει τις ομορφιές της και θα έχει συναντήσεις τόσο με ντόπιους δημοσιογράφους όσο και με αξιωματούχους με τους οποίους θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις.

Μία εξ αυτών είναι να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι με την Βεντ ντ’ Ετουντί, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και ανήκει στον παλαίμαχο θρύλο του τένις Γιανίκ Νοά.